The free spirits who don't follow trends but set trends
Terug naar overzicht |

Home > Shop locator > Saffier Juweliers

Saffier Juweliers

Contactgegevens

Saffier Juweliers
Grotestraat115
7443BD NIJVERDAL
Nederland

Openingstijden

maandag13:30 - 18:00
dinsdag09:00 - 18:00
woensdag09:00 - 18:00
donderdag09:00 - 18:00
vrijdag09:00 - 18:00
zaterdag09:00 - 17:00
zondaggesloten

Over ons

Saffier Juweliers

Vakmanschap & een persoonlijke benadering

Bij de twee vestigingen van Saffier Juweliers vindt u exclusieve juwelen en horloges, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij geloven dat onze betoverende creaties nog beter tot hun recht komen door u in onze zaken in Rijssen en Nijverdal in een warme en vriendelijke ambiance te ontvangen.
 

Stralende juwelen en mensen

Exclusieve juwelier in Rijssen & Nijverdal

Bij Saffier Juweliers stralen juwelen én mensen. In onze vestigingen in Rijssen en Nijverdal heeft u een zeer ruime keuze uit een exclusief en opmerkelijk gevarieerd assortiment horloges en juwelen. Onze bijzondere collecties zijn met de grootste zorg samengesteld en onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende stukken.
 

Toonaangevende merken

Officieel agent van topmerken!

Saffier juweliers is officieel agent van een groot aantal toonaangevende horloge- en juwelenmerken als Rebel & Rose, Cartier, IWC, Omega, LeChic, Roos en nog vele anderen.
 

Reparaties en restauraties

van horloges en klokken

Bij Saffier Juweliers kunt u ook terecht voor reparaties en restauraties van horloges en klokken. Uw uurwerken zijn in handen van deskundige reparateurs en restaurateurs, die tot in de details vertrouwd zijn met zowel klassieke als moderne technieken.
© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden