Miga Gifts
Elite Dealer - Grote collectie

Contactgegevens

Miga Gifts
Elzaspassage 11
5701RW HELMOND
Nederland
T : 0492 524 411
E : [email protected]
W : http://www.migagifts.nl

Openingstijden

maandag13:00 - 18:00
dinsdag09:30 - 18:00
woensdag09:30 - 18:00
donderdag09:30 - 18:00
vrijdag09:30 - 21:00
zaterdag09:30 - 17:00
zondag12:00 - 17:00

Over ons

‘Wie ooit binnen is geweest zal kunnen beamen dat het hier om een wel heel bijzondere winkel gaat. Een winkel die zich de naam Trendstore zeker laat aanmeten. Je komt er ogen tekort, zoveel moois is er te zien onder 1 dak, en toch is de ruimte knus en gezellig gehouden. Dat is wat men noemt groot geworden door klein te blijven. ‘

 

Dit familiebedrijf, wat in 2007 is opgestart, is door de familie Otten-Vereijken (Cristel en Roland, Arian en Margo) welke uit een echte Helmondse ondernemersfamilie komen en die via de stoffen-en kledingbranche uiteindelijk in de sieradenbranche terecht zijn gekomen zo speciaal maakt. Miga Gifts zit in de Elzas Passage in Helmond. Miga Gifts vertegenwoordigd een uitgebreide collectie sieraden, horloges, en tassen, van betaalbare topmerken maar ook ‘fashion jewelry’. Ze spelen in op de laatste trends en hebben een wekelijkse aanvulling zodat het assortiment altijd up-to-date is. Je vindt bij Miga Gifts beslist een mooi cadeau voor vele gelegenheden zoals huwelijk, geboorte, Moederdag, verjaardagen, communie of gewoon om jezelf lekker te verwennen met iets nieuws!

Het mooie van deze bijzondere winkel is dat je als klant nooit zonder deskundig advies de deur uitgaat, ook bieden zij een uitstekende service en je cadeautje wordt prachtig verpakt. De nieuwe collectie wordt op de socials en de website (www.migagifts.nl) geplaatst en ‘wij hopen u dan graag persoonlijk te mogen verwelkomen, want er gaat niets boven persoonlijk contact met de klant’, volgens Arian Vereijken. ‘Ook voor kleine reparaties, zijn wij de klant graag van dienst’, vult zus Cristel aan. Mocht u geen keuze kunnen maken dan kunnen zij ook een leuke cadeaubon voor je inpakken.