The free spirits who don't follow trends but set trends
Terug naar overzicht |

Home > Shop locator > Juwelier Puur

Juwelier Puur

Contactgegevens

Juwelier Puur
Stationsstraat17
5141GB WAALWIJK
Nederland

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30
vrijdag09:30 - 17:30
zaterdag09:30 - 17:30
zondaggesloten

Over ons

Warm. Persoonlijk. Betrokken. Puur.

Op 1 november 2006 opende Juwelier Puur, door Rolf & Marloes, haar deuren in het centrum van Waalwijk. Inmiddels heeft Puur grote naamsbekendheid opgebouwd in de nabije omgeving en ver daarbuiten. Trouwe klanten bezoeken de winkel vanwege de uitgebreide horloge- en sieradencollectie, het hoge serviceniveau en de warme, persoonlijke en betrokken benadering waar u als klant recht op hebt.

Instinct

Bij Puur volgen wij ons instinct. Altijd en overal. Bij de inkoop van de collectie en ook in het contact met onze klanten. Ons team, bestaande uit Rolf, Marloes, Annelijn, Lianne, Herma, Manon en Anne-Claire is servicegericht en streeft naar perfectie: het juiste horloge of sieraad bij de juiste persoon. Wij nemen de tijd voor u en verdiepen ons in uw stijl en wensen. Pas wanneer u dolgelukkig bent met uw aankoop, zijn wij dat ook.

Uw momenten

Steeds meer klanten vertellen ons dat zij de warme, gezellige sfeer in onze winkel zo waarderen. Uiteraard een groot compliment. Wij staan graag dicht bij onze klant. Als juwelier mogen wij getuige zijn van uw belangrijke levensgebeurtenissen die u bezegelt met een exclusief item: in de verkeringstijd een gegraveerde ketting of armband, jaren later gevolgd door verlovings-, trouw of relatieringen, een unieke geboortehanger of wellicht het eerste horloge van uw kind… Puur úw momenten bij Juwelier Puur.

 

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden