The free spirits who don't follow trends but set trends
Terug naar overzicht |

Home > Shop locator > Juwelier Fliers

Juwelier Fliers

Contactgegevens

Juwelier Fliers
Raadhuisplein7
4501BG OOSTBURG
Nederland

Openingstijden

maandag13:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag09:00 - 17:00
zondaggesloten

Over ons

Ieder mens is uniek en de ontwikkeling van de laatste jaren is dat men zich daar ook meer en meer van bewust wordt. Men wil zich als individu onderscheiden. En wees eerlijk …… we willen ons toch allemaal een beetje speciaal voelen. Dat is ook precies het gevoel dat de zorgvuldig samengestelde collectie sieraden en uurwerken van Fliers Juweliers onderstreept.

Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en het goed bestuderen van vakliteratuur, doen wij bij Fliers Juweliers onze uiterste best om up to date te blijven omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en kwaliteit.

Daardoor kunnen onze klanten zowel in de winkel in Oostburg als in Sluis rekenen op een collectie die zich onderscheidt door diverse noviteiten in verschillende prijssegmenten. Naast dergelijke nieuwigheden ligt de nadruk op moderne, tijdloze sieraden en op uurweken van een hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Kom vrijblijvend eens langs in Sluis of Oostburg en laat u meevoeren in een wereld van schittering en passie. Fliers Juweliers, een juwelier die het onderscheid maakt!

 

 

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden