Inbetweenies

Terug naar het overzicht

Daniella

 

Vrouwen met net een maatje meer ervaren vaak dat stijlvolle kleding kopen geen evidentie is. De reguliere confectiematen zitten niet goed rond het lijf, de collecties voor volslanke dames evenmin. Zakenvrouw Daniella Poels is ervaringsdeskundige. Ze heeft zelf maat 44 à 46. De zoektocht naar fashionable kleding met een juiste snit in die maten is best een opgave. Een vrouw die zich goed voelt in haar kledij, straalt. De groep modebewuste vrouwen die een tussenmaat hebben, is groot, het aanbod verfijnde kleding voor hen is vaak te beperkt.

In haar nieuwe winkel 'Inbetweenies' biedt Daniella stijlvolle kleding aan van onder andere Adelina, Doris Streich, Gaia, Grizas, Noolan, Nör+, Oltretempo, Oska, Pont Neuf, Private label Inbetweenies Bamboo, Q’neel, Qué, Samoon, Signature, Sophia curvy, Tadashi, Ten ways to be, Vetono, Working Overtime, Yeast by X-two, Yoek, ZAGV vanaf maat 44. Ook accessoires op maat voor vrouwen met rondingen gemaakt, zijn te koop. Daniella begeleidt haar klanten persoonlijk in de zoektocht naar een elegant silhouet.

Our concept

 

“Inbetweenies” biedt stijlvolle en modieuze kleding en accessoires aan voor vrouwen met rondingen. Het is de boetiek waar kleren in de tussenmaten 44 tot 52 schitteren, waar vrouwen met een maatje meer stralen.

“Inbetweenies” is te vinden in de Everdijstraat 37 in Antwerpen. Het -tot voor kort vergeten- straatje dat nu helemaal weer trending is.

 
Inbetweenies
Inbetweenies
Everdijstraat 37
2000 ANTWERPEN
België
T: +32 475 36 16 40
: antwerp@inbetweenies.be
W: www.inbetweenies.be/

Openingstijden

  • Maandag:11:00 - 18:00
  • Dinsdag:11:00 - 18:00
  • Woensdag:gesloten
  • Donderdag:11:00 - 18:00
  • Vrijdag:11:00 - 18:00
  • Zaterdag:11:00 - 18:00
  • Zondag:gesloten
 

>Winkels>Inbetweenies

Naar boven
Hoofdmenu