🧢 Gratis cap of hat t.w.v. € 34,95 ☀️ bij elke bestelling vanaf 89,-

Haar Sieraad

Contactgegevens

Haar Sieraad
Kerkbuurt 22
3361BJ SLIEDRECHT
Nederland

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30 & 18:30 - 21:00
vrijdag09:30 - 17:30
zaterdag09:30 - 17:00
zondaggesloten

Over ons

WIE IS HAAR SIERAAD

EN WAAR STAAN WIJ VOOR?

Haar Sieraad is 11 jaar geleden “geboren“. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de kappersbranche, kwam de vraag bij mij, Yolanda: “wat kan ik met mijn vergaarde kennis betekenen voor anderen?”
Zo kwam het idee tot stand om een haaradvies winkel te starten, advies voor de consument en tips en tricks uitwisselen met de professionals.
Haarkleuring/verzorging/tools en elektra is wat wij bieden.

Maar net zoals ikzelf zijn kapsters over het algemeen dol op sieraden, dus de keuze was snel gemaakt, en gingen we op zoek naar mooie merken.
Melano was het eerste sieradenmerk wat wij binnenhaalden, het verwisselbare concept van o.a. mooie ringen met allerlei soorten steentjes. Daarna is het snel gegaan en zijn er vele mooie merken toegevoegd aan ons assortiment. Effin daarvan is slechts een gedeelte online te zien in onze webshop. Voor een compleet overzicht volg je ons via social media of beter nog, kom je naar de winkel.

Nog belangrijker vinden wij de beleving en de sfeer welke in onze winkel heerst. Mensen komen bij ons voor advies op haargebied of sieraden, maar wat wij voornamelijk willen meegeven is een goed gevoel. Dit komt voort uit onze expertise op gebied van haaradvies en stylingadvies voor de sieraden en onze gedrevenheid. Er is altijd een hartelijk en warm ontvangst met een vers kopje koffie of thee. De sfeer in de winkel staat bij ons absoluut op nummer 1!

Inmiddels zijn we met een behoorlijk team van allemaal gedreven meiden, dit zorgt er ook gelijk voor dat er altijd “experts” aanwezig zijn om ieder te voorzien van de juiste informatie of tips en tricks op het gebied van haarmode, styling of behandeling. Onze stylisten staan je graag terzijde als je een cadeau voor jezelf of voor een ander wil zoekt. Met de brede lijn van onze merken is er voor ieder wat wils!