The free spirits who don't follow trends but set trends
Terug naar overzicht |

Home > Shop locator > Fliers Boutique

Fliers Boutique

Contactgegevens

Fliers Boutique
Nieuweweg3
4524CJ SLUIS
Nederland

Openingstijden

maandag10:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdaggesloten
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag13:00 - 18:00

Over ons

Ieder mens is uniek en de ontwikkeling van de laatste jaren is dat men zich daar ook meer en meer van bewust wordt. Men wil zich als individu onderscheiden. En wees eerlijk...... we willen ons toch allemaal een beetje speciaal voelen. Dat is ook precies het gevoel dat de zorgvuldig samengestelde collectie sieraden en uurwerken van Fliers Juweliers onderstreept.

Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en het goed bestuderen van vakliteratuur, doen wij bij Fliers Juweliers onze uiterste best om up to date te blijven omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en kwaliteit.

Daardoor kunnen onze klanten zowel in de winkel in Oostburg als in Sluis rekenen op een collectie die zich onderscheidt door diverse noviteiten in verschillende prijssegmenten. Naast dergelijke nieuwigheden ligt de nadruk op moderne, tijdloze sieraden en op uurweken van een hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Kom vrijblijvend eens langs in Sluis of Oostburg en laat u meevoeren in een wereld van schittering en passie. Fliers Juweliers, een juwelier die het onderscheid maakt!

Fliersboutique.nl is de "derde" winkel van Fliers juweliers. Fliers Juweliers heeft twee fysieke winkels in West Zeeuws Vlaanderen die gevestigd zijn in de plaatsen Oostburg en Sluis. Dit betekend dat Fliers juweliers official dealer is van alle merken die in de boetiek gepresenteerd zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteitsnormen wat betreft service, garanties en leveringen garanderen. Door deze status kunnen wij alle mogelijke modellen van ieder merk voor u bestellen, ook als deze niet in de boetiek vermeld staan. Voor meer informatie over de twee fysieke winkels kunt u terecht op www.fliersjuweliers.nl.  

Fliersboutique heeft op de site de best verkochte modellen in de winkels van ieder merk afzonderlijk gepresenteerd. Dit betekent dat deze modellen bijna altijd op voorraad zijn, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. Mocht u de gehele collectie van ieder merk afzonderlijk willen bezichtigen dan kunt u terecht op ons bezoekadres in Oostburg. Nogmaals willen wij benadrukken dat alles (reparaties, leveringen, communicatie, etc.) vanuit onze juwelierswinkel verzorgd word.

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden