Coco Bijoux & Cadeaux

Contactgegevens

Coco Bijoux & Cadeaux
Looiersplein17
5104GN DONGEN
Nederland

Openingstijden

maandag13:00 - 18:00
dinsdag09:00 - 18:00
woensdag09:00 - 18:00
donderdag09:00 - 18:00
vrijdag09:00 - 20:00
zaterdag09:00 - 17:00
zondaggesloten

Over ons

Wie zijn wij?

 

Time For Watching is een betrouwbare, eigentijdse webwinkel die hoofdzakelijk wordt gerund door Diane en Lianda. Twee dames met veel ervaring in het verkopen van sieraden, horloges en tassen. 

Diane is ruim 23 jaar eigenaresse van de winkel Coco Bijoux & Cadeaux in Dongen.

Deze winkel is een waar begrip in Dongen en omgeving, voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeau voor zichzelf of om een ander mee te verrassen.

Time For Watching is de webversie van deze winkel zodat iedereen in Nederland nu in de gelegenheid is om een keuze te maken uit het trendy assortiment van Coco Bijoux & Cadeaux.

Lianda is de beheerder van de webshop en heeft haar jarenlange ervaring opgedaan bij iXXXi. Eventuele vragen van jouw kant zullen door haar beantwoord worden.

Op alle artikelen zit uiteraard garantie en mocht een artikel je niet bevallen dan kun je deze binnen 14 dagen zonder problemen retourneren. Meer informatie over levertijden, garanties en het retourneren van artikelen vind je bij de Algemene Voorwaarden. 

Op Time For Watching vind je een uitgebreid assortiment maar (nog) niet alle merken en artikelen van Coco Bijoux & Cadeaux staan erop vermeld. Regelmatig zul je spectaculaire aanbiedingen op onze site vinden. Geen aanbieding missen? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief. Op deze manier kun je mee profiteren van extra acties die speciaal voor onze leden gehouden worden.

Zoek je iets speciaals dan kun je via het contact formulier op de site informeren of het artikel door ons leverbaar is. Wij vinden het een uitdaging om het gewenste artikel voor je te vinden. 

Om enige exclusiviteit te bieden hebben wij geen grote voorraden van de te bestellen artikelen en kan het voorkomen dat er enige levertijd op het door jou bestelde artikel zit.

Mocht het voorkomen dat er een langere levertijd op jouw bestelling van toepassing is dan stellen wij je uiteraard daarvan op de hoogte.

Sla je slag met de aanbiedingsartikelen want die worden door ons niet nabesteld.

Wij wensen je veel plezier toe op onze site Time For Watching.

 

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden