Bosgra Juweliers

Terug naar het overzicht

„HET GAAT NET EVEN OM IETS MEER
AANDACHT VOOR DE KLANT IN DIT VAK.
DAT KUN JE NIET LEREN, DAT ZIT IN JE...”

 

Voor een uitgebreide collectie sieraden en horloges kunt u uitstekend bij Bosgra Juweliers terecht. Wij als vakzaak hechten veel waarde aan service van topniveau. Wij vinden het van belang dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.

 

Service

Bosgra Juweliers heeft service hoog in het vaandel staan. Mocht er toch iets zijn, dan zorgen wij altijd voor een oplossing.

Eigen Atelier

Bosgra Juweliers beschikt over een eigen atelier voor maatwerk en reparaties. Wij verzorgen ook eigen ontwerpen, die vervolgens door ons zelf of goudsmid worden uitgewerkt.

Topmerken

De sieraden en horloges van merken die van belang zijn hebben wij in huis. Daarnaast kun je niet alles op voorraad hebben, maar gezien de jarenlange ervaring en connecties, zetten wij alles op alles om het voor u te realiseren.

Enthousiast team

Het team van Bosgra Juweliers bestaat uit enthousiaste medewerkers. Zij beschikken over veel ervaring en kunnen goed luisteren en adviseren. Vakkundigheid en oplossingsgerichtheid kenmerkt hun. Een ieder is welkom bij Bosgra Juweliers.

Onderscheid in winkel

De winkel van Bosgra Juweliers is bijzonder, overzichtelijk opgezet en geeft u snel een gemakkelijk gevoel. U kunt in alle rust een keuze maken.

Ontwerp

De inrichting van de winkel is ontworpen door een architect. De winkel is overzichtelijk en heeft rustige ruimtes om de juiste beslissingen te nemen.

Alle tijd en aandacht

Bij Bosgra Juweliers vinden we de aandacht voor de klant het belangrijkste. U dient het gevoel te krijgen dat er in een ontspannen sfeer goed naar u geluisterd wordt. Zodat u tevreden met uw nieuwe aankoop de winkel weer kunt verlaten. Tenslotte gaat het ons erom dat u niet eenmaal tevreden bent, maar blijvend het gevoel heeft dat Bosgra zich inzet om van elke klant een vaste klant te maken.

 

 
Bosgra Juweliers
Bosgra Juweliers
Groningerstraat 2 D
9231CL SURHUISTERVEEN
Nederland
: info@bosgrajuweliers.nl
W: www.bosgrajuweliers.nl/

Openingstijden

  • Maandag:13:00 - 18:00
  • Dinsdag:09:00 - 18:00
  • Woensdag:09:00 - 18:00
  • Donderdag:09:00 - 18:00
  • Vrijdag:09:00 - 21:00
  • Zaterdag:09:00 - 17:00
  • Zondag:gesloten
 

>Winkels>Bosgra Juweliers

Naar boven
Hoofdmenu