The free spirits who don't follow trends but set trends
Terug naar overzicht |

Home > Shop locator > Babazou

Babazou

Contactgegevens

Babazou
Koning Leopoldlaan22
9990 MALDEGEM
België
T : +32 (5) 071 20 05
E : info@babazou.com
W : http://www.babazou.com/

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondaggesloten

Over ons

Wie zijn we?

Geert en Ingrid, de mensen achter Babazou. Ingrid, de creatieve helft van het duo, heeft jaren ervaring in het ontwerp en de verkoop van fashion objecten. Ze startte haar carrière in 1985 bij Becopa, toen de grootste verdeler van kinderkleding in Europa. Daarna ging ze aan de slag bij o.a. El Charro jeans en werd ze verdeler van het Franse merk ET Vous. Ingrid volgde toen reeds de laatste trends op de voet en stilaan kon ze de wensen van de consument perfect aanvoelen.

Omdat ontwerpen toch datgene was wat Ingrid echt wilde doen startte ze in 1993 met de succesvolle slaapkledingcollectie Woody. 

Toch liet haar liefde voor mode accessoires haar nooit los. Tijdens de vele reizen over de hele wereld, die Ingrid en Geert maakten tijdens hun vorige jobs, ontdekten ze veel stijlvolle, unieke accessoires. Stilaan rijpte het idee om die vondsten niet alleen voor zichzelf te houden, maar ze ook naar je toe te brengen.

Ze verkocht Woody en samen met Geert, die in een vorig leven heel wat ervaring heeft opgedaan als logistiek manager en verschillende opleidingen volgde over e-commerce, startte Ingrid in 2008 Babazou op. Hun levensvisie en de producten die volgens hen een meerwaarde voor velen kunnen creëren, willen ze nu graag delen via een vernieuwend shopconcept: Babazou.com

Wat is Babazou?

Naast een fysieke shop heeft Babazou ook een online-winkel. Met alleen producten die bijdragen tot jouw goed gevoel. Leuke juwelen, trendy handtassen,... Kortom, accessoires die het leven aangenamer maken.

Heb je iets gezien op onze website en je wilt het passen? Kom gerust langs in onze winkel. De ervaren styliste Ingrid luistert naar je persoonlijke wensen en adviseert graag bij je keuze.

 

Goed Gevoel Garantie!

Bij de selectie van de artikelen voor Babazou hanteren Geert en Ingrid strenge criteria. Zo verzekeren ze zichzelf van tevreden klanten.
 

  • Creativiteit: alleen nieuwe, originele items krijgen een plaats in de shop.
  • Topkwaliteit: duurzame collecties die zelfs de meest veeleisende vrouw een goed gevoel geven.
  • Exclusiviteit: unieke producten die in België enkel via Babazou.com verkrijgbaar zijn.


 

Snelle levering

De combinatie van een snelle verzending en een vlotte service zijn de essentie van Babazou.com en jouw garantie op een goed gevoel. Wil je jouw artikel nog sneller? Je kan je bestelling komen afhalen bij ons in de winkel.

Shop 1: Babazou Sint Denijs Westrem
Sint Dionysiusstraat 49 
9051 - Sint Denijs Westrem
09 221 35 49
info@babazou.com

Shop 2: Babazou Lochristi
Antwerpsesteenweg 24
9080 Lochristi
09 356 67 57

NIEUW - Shop 3 : Babazou Maldegem
Koning Leopoldlaan 22
9990 Maldegem
050 71 30 05

 

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden