❄️Gratis beanie t.w.v. 24,95 bij bestellingen vanaf 59,-

Verzendkosten

Verzenden naar Nederland: je betaalt geen verzendkosten.

Verzenden naar België: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 35,-, (anders € 4,95).

Verzenden naar Duitsland: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 45,-, (anders € 4,95).

Verzenden naar Frankrijk: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,- (anders € 4,95).

Verzenden naar rest van EU: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,- (anders € 4,95).

Verzenden naar Zwitserland: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,- (anders € 15,-).

Verzenden naar overige landen: neem contact met ons op via [email protected] voor een prijsopgave van de verzendkosten naar jouw land.

 
Let op: voor bestellingen die worden verzonden naar een adres buiten de EU, kunnen invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn. Deze worden geheven bij de bezorging van de verzending op het opgegeven afleveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat Rebel & Rose geen zeggenschap heeft over deze kosten en, aangezien deze per land verschillen, Rebel & Rose de hoogte ervan niet kan voorspellen. Wij raden je aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor meer informatie.
 

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden.

In Nederland en België kan je het pakketje dan binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten. Aflevering in andere landen binnen Europa kan iets langer duren, 2 tot 4 werkdagen. Aflevering in Zwitserland kan tot 10 werkdagen duren. 
Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Verzendingen vinden standaard plaats via DHL of UPS. Voor de kosten van spoedbestellingen kun je contact met ons op te nemen.

Waar is mijn pakketje?

Op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, ontvang je een aantal e-mails met informatie over de status van jouw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van jouw bestelling bevestigd. De tweede e-mail ontvang je wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kan je gemakkelijk je zending volgen door te klikken op de link in de e-mail. Je wordt dan doorverwezen naar de track en trace pagina van DHL of UPS. Daar kan je de volgende gegevens invoeren in het invoerscherm: 

Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode) 
Eventueel de postcode van de geadresseerde 
Klik op 'Zoeken' 
Binnen enkele seconden zie je precies waar jouw zending zich op dat moment bevindt.

Kan mijn bestelling ook op een postbus afgeleverd worden?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Kan mijn bestelling ook bij een winkel afgeleverd worden?

Je kan als bezorgadres ook één van de Rebel & Rose shops opgeven. Het product wordt dan bij deze winkel bezorgd, waarna je het daar kunt afhalen. Kijk op de Store Locator voor een winkel bij jou in de buurt.

Mocht je nog vragen hebben over de bezorging, neem dan contact met ons op.