Veelgestelde vragen

Is kopen via internet veilig?

Rebel & Rose is aangesloten bij een aantal waarborg keurmerken voor internet verkopen. Hiermee conformeren wij ons aan met de voorwaarden van deze keurmerken die als doel hebben het beschermen van de klant.

Wij hechten waarde aan een tevreden klant. Daarnaast kan je bij Rebel & Rose betalen via iDEAL, momenteel de veiligste en meest efficiënte manier om via internet te betalen.

Wat onderscheidt Rebel & Rose?

Wij willen ons onderscheiden door mooie, unieke, kwalitatief goede armbanden aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service van doorslaggevend belang is voor het slagen van een onderneming op korte maar zeker ook op lange termijn. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om van jou een tevreden klant te maken of jou als tevreden klant te behouden.

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?

Nee dit kan helaas niet. Wij zijn geen winkel waar je langs kunt komen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen waardepapieren op ons bedrijfsadres.

Zit er garantie op de producten?

Op al onze armbanden en sieraden zit 6 maanden garantie, tenzij anders aangegeven.

Kan mijn bestelling ook op een postbus afgeleverd worden?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Indien je voor 14.00 uur bestelt en jouw bestelling is op voorraad, versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag.

Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op leveringservaringen uit het verleden. Tevens is de leveringstijd afhankelijk van de voorradigheid van het bestelde artikel. Verzendingen vinden standaard plaats via DHL of UPS. Voor de kosten van spoedbestellingen gelieve contact met ons op te nemen.

Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Op het e-mailadres die je bij de bestelling hebt opgegeven, ontvang je een aantal e-mails met informatie over de status van jouw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van jouw bestelling bevestigd. De tweede e-mail ontvang je wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kan je gemakkelijk jouw verzending volgen door te klikken op de link in de e-mail. Je wordt dan doorverwezen naar de track en trace pagina van DHL of UPS. Daar kan je de volgende gegevens invoeren in het invoerscherm: 

  • Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode) 
  • Eventueel de postcode van de geadresseerde 
  • Klik op 'Zoeken' 

Binnen enkele seconden zie je precies waar jouw zending zich op dat moment bevindt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 dagen. Mocht het door jou bestelde artikel niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kan je binnen deze termijn de bestelling retour zenden. Je dient de producten te retourneren met behulp van het volledig ingevulde retourformulier, dat op de site bij Retourneren te downloaden is. Elke retourzending zonder dit volledig ingevulde retourformulier zal door ons worden geweigerd. Voeg svp ook de pakbon toe aan de retourzending.

Zorg ervoor dat het pakket verzekerd wordt verstuurd en voldoende is gefrankeerd. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de fout door ons is gemaakt. Dan worden de verzendkosten achteraf verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd. Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt en in de originele verpakking zitten, zullen worden gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen). Speciale op maat gemaakte artikelen vallen buiten bovengenoemde retourmogelijkheden. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, Je kan jouw bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren.

Indien je de bestelling al ontvangen hebt, en je wil toch afzien van de koop, dan kan je de bestelling retourneren. Kijk voor meer informatie bij Retourneren op deze website.

Indien Rebel & Rose reeds een betaling van jou heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan jou terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Betalen met iDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kan afrekenen in jouw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING Bank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wil betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.
Als je beschikt over internetbankieren bij een van de deelnemende banken, kan je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden. Heb je dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Nee er zijn geen kosten aan verbonden, alle klanten kunnen bij Rebel & Rose gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kan afdrukken of e-mailen. Ook vind je achteraf in jouw rekeningoverzicht je betaling met iDEAL terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Wel kan je jouw bestelling achteraf annuleren. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op jouw rekening.

Creditcard ( VISA / Mastercard )

Het is bij ons ook mogelijk om via jouw creditcard te betalen ( VISA / Mastercard ). Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde provider ( Multisafepay ). Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

Betaling met Creditcard ( VISA / Mastercard ) is bij ons GRATIS.

MisterCash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden