❤️ Valentijnsactie: gratis luxe cadeauverpakking! 🎁

00
d
00
u
00
m
00
s

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de sluiting van de Full Metal armbanden? (het PSR Lock)

Hier kan je zien hoe het PSR Lock werkt: https://www.rebelandrose.com/psr-lock/

Betaal ik verzendkosten?

Verzenden naar Nederland: je betaalt geen verzendkosten.

Verzenden naar België: geen verzendkosten vanaf € 35,-, (anders € 4,95).

Verzenden naar Duitsland: geen verzendkosten vanaf € 45,-, (anders € 4,95).

Verzenden naar Frankrijk: geen verzendkosten vanaf € 75,- (anders € 4,95).

Verzenden naar rest van EU: geen verzendkosten vanaf € 75,- (anders € 4,95).

Verzenden naar Zwitserland: geen verzendkosten vanaf €100,- (anders € 15,-).

Verzenden naar overige landen:neem contact met ons op via [email protected] voor een prijsopgave van de verzendkosten naar jouw land.

 

Let op: voor bestellingen die worden verzonden naar een adres buiten de EU, kunnen invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn. Deze worden geheven bij de bezorging van de verzending op het opgegeven afleveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat Rebel & Rose geen zeggenschap heeft over deze kosten en, aangezien deze per land verschillen, Rebel & Rose de hoogte ervan niet kan voorspellen. Wij raden je aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor meer informatie. 

Hoe kan ik mijn Rebel & Rose sieraad onderhouden?

Wil jij zo lang mogelijk plezier hebben van je sieraden? We geven je graag een aantal tips:

 • Zorg dat je sieraden niet in contact komen met vocht. Doe ze dus af als je bijvoorbeeld gaat douchen, schoonmaken, sporten of zonnen, en bewaar ze in een droge ruimte. 
 • Als de sieraden toch nat zijn geworden, droog ze dan meteen.
 • Doe de sieraden af tijdens het slapen.
 • Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en andere cosmetica. Die kunnen leiden tot verkleuring. Doe bijvoorbeeld eerst parfum op en pas daarna je sieraden om.
 • Droog je handen goed af voor je je sieraden om doet.
 • Poets het sieraad af en toe met een speciaal doekje.
Wat is de beste maat voor mij?

Om te bepalen wat voor jou de beste maat is, kijk je op onze pagina met maattabel. De link naar de maattabel vind je overigens ook op de pagina van elk product. Meet je pols of vinger op en kijk in onze maattabel voor jouw maat.

Welke maat armband heb ik?

Hiervoor moet je je polsmaat opmeten. Pak een stukje touw en een meetlat. Doe het stukje touw om je pols. Op de plek en net zo strak als je een armband zou dragen. Meet daarna dat stukje touw door het langs de meetlat te leggen. Het aantal centimeters staat vermeld in de maattabel op de website.

Welke ringmaat heb ik?

Bestaande ring opmeten: als je al een goed passende ring hebt: meet dan de diameter aan de binnenkant van de ring. De diameter is de afstand tussen de 2 verste punten van de binnenkant van de ring.

Vingeromtrek opmeten: Doe dit altijd bij kamertemperatuur, want als je vinger warmer of kouder is dan normaal, kan deze iets dikker of dunner worden.

Pak een stukje touw en een meetlat. Doe het stukje touw om je vinger. Op de plek en net zo strak als je een ring zou dragen. Meet daarna dat stukje touw door het langs de meetlat te leggen. Het aantal centimeters staat vermeld in de maattabel op de website.

Kan mijn sieraad gerepareerd worden?

Beads  - Als je kralenarmband gebroken is, kunnen wij deze meestal voor je repareren. Voor deze service rekenen we € 20,- plus € 1,25 per ontbrekende steen. Dit bedrag is inclusief terugsturen naar jou. De kosten voor het naar ons opsturen, moet je wel zelf betalen.

Wil je je armband laten repareren, dan kun je je reparatie aanmelden door een email te sturen naar [email protected]. Vervolgens stuur je de armband (stevig verpakt) naar R&R, t.a.v. Client Service, Juffrouw Idastraat 18 A, 2513 BG Den Haag, Nederland. Binnen 2 weken sturen we de gerepareerde armband weer naar je op.

Leer & zilver – Als je sieraad van leer en/of zilver stuk is gegaan, moeten we eerst beoordelen of we het sieraad kunnen repareren. Stuur daarom een email met een duidelijke foto én je vraag naar [email protected]. Je hoort dan binnen 7 dagen of je sieraad gerepareerd kan worden en wat de kosten zijn. Na jouw akkoord en betaling kan je het sieraad opsturen naar R&R, t.a.v. Client Service, Juffrouw Idastraat 18 A, 2513 BG Den Haag, Nederland. Binnen 2 weken sturen we de gerepareerde armband weer naar je op.

Zit er garantie op de producten?

Op al onze armbanden en sieraden zit 6 maanden garantie, tenzij anders aangegeven. Als je sieraad stukgaat binnen de garantieperiode (binnen 6 maanden na aankoop) en het defect is te wijten aan een productiefout, dan repareren we het sieraad natuurlijk kosteloos. Je betaalt dan alleen de verzendkosten om het sieraad naar ons toe te sturen. Onze specialisten in het reparatie-atelier beoordelen of jij garantie hebt.

Als je denkt dat jouw reparatie onder de garantie valt, stuur dan eerst een email naar [email protected] met een goede beschrijving en een duidelijke foto van het defect, plus een foto van het ingevulde garantiebewijs of een foto van het aankoopbewijs (een kassabon of een bankafschrift).

Heb je geen garantie, dan kunnen we je sieraad mogelijk wel repareren, hiervoor betaal je dan reparatiekosten. Kijk even bij de vraag: Kan mijn sieraad gerepareerd worden?

Heb ik een account nodig om een order te plaatsen?

Nee, een account aanmaken op de website van Rebel & Rose kan, maar is niet verplicht! Uiteraard heeft het wel voordelen om een account aan te maken. Je kunt:

 • Het bestelproces sneller doorlopen;
 • Wijzigingen aanbrengen in jouw persoonlijke gegevens/ factuurgegevens;
 • Jouw eigen adresboek met bezorgadressen beheren;
 • Facturen downloaden van jouw aankopen.
Is kopen op jullie website veilig?

Rebel & Rose is aangesloten bij een aantal waarborg keurmerken voor internetverkopen. Hiermee conformeren wij ons aan de voorwaarden van deze keurmerken die als doel hebben de klant te beschermen.

Wij hechten waarde aan een tevreden klant. Bij Rebel & Rose betaal je met de veiligste en meest efficiënte betaalmethoden.

Je betaalgegevens en creditcardgegevens, zoals je creditcardnummer of de vervaldatum, gaan automatisch naar de betaalmeester, via een versleuteld en beveiligd systeem. Dit gebeurt zonder dat Rebel & Rose of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn de gegevens niet volledig zichtbaar. Bij een betaling met Visa of Mastercard, is er zelfs sprake van extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code). Je betaalgegevens zijn dus veilig.

Wat onderscheidt Rebel & Rose?

Wij willen ons onderscheiden door mooie, unieke, kwalitatief goede armbanden aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service van doorslaggevend belang is voor het slagen van een onderneming op korte maar zeker ook op lange termijn. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om van jou een tevreden klant te maken of jou als tevreden klant te behouden.

Kan ik een klacht indienen?

Als je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via email op [email protected]. Je krijgt dan binnen 7 dagen na ontvangst van jouw klacht een inhoudelijke reactie.

Als je het niet eens bent met de oplossing of we komen er samen niet uit, dan kan je de klacht en onze oplossing voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Ook kan je de klacht en onze oplossing voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?

Nee dit kan helaas niet. Wij zijn geen winkel waar je langs kunt komen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen waardepapieren of voorraad op ons bedrijfsadres.

Kan ik een bestelling laten bezorgen buiten de EU?

Ja dat kan, neem contact met ons op via [email protected] voor een prijsopgave van de verzendkosten naar jouw land.

Let op: voor bestellingen die worden verzonden naar een adres buiten de EU, kunnen invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn, deze worden geheven bij de bezorging van de verzending op het opgegeven afleveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat Rebel & Rose geen zeggenschap heeft over deze kosten en, aangezien deze per land verschillen, Rebel & Rose de hoogte ervan niet kan voorspellen. Wij raden je aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor nadere informatie. 

Kan mijn bestelling ook op een postbus afgeleverd worden?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Als je vóór 14.00 uur bestelt en jouw bestelling is op voorraad, versturen wij de bestelling nog dezelfde dag. In Nederland en België kan je het pakketje dan binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten. Aflevering in andere landen kan iets langer duren, 2 tot 4 werkdagen. Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Verzendingen vinden standaard plaats via DHL of UPS. Voor de kosten van spoedbestellingen kun je contact met ons op te nemen.

Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, ontvang je een aantal e-mails met informatie over de status van jouw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van jouw bestelling bevestigd. De tweede e-mail ontvang je wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kan je gemakkelijk je zending volgen door te klikken op de link in de e-mail. Je wordt dan doorverwezen naar de track en trace pagina van DHL of UPS. Daar kan je de volgende gegevens invoeren in het invoerscherm: 

 • Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode) 
 • Eventueel de postcode van de geadresseerde 
 • Klik op 'Zoeken' 

Binnen enkele seconden zie je precies waar jouw zending zich op dat moment bevindt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Jazeker. In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 dagen. Mocht het door jou bestelde artikel niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan je dit binnen deze termijn retour zenden. Stuur de producten terug met behulp van het volledig ingevulde retourformulier, dat op de site bij Omruilen & Retour sturen te downloaden is. Retourzendingen zonder dit volledig ingevulde retourformulier zullen worden geweigerd. Vergeet niet om de pakbon aan de retourzending toe te voegen.

Zorg ervoor dat het pakket verzekerd wordt verstuurd en voldoende is gefrankeerd. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de fout door ons is gemaakt. In dat geval worden de verzendkosten achteraf verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd. Wij kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten, zullen worden gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen). Speciale op maat gemaakte artikelen vallen buiten bovengenoemde retourmogelijkheden. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, je kan jouw bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling nadat deze aan jou is verzonden, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren.

Indien je de bestelling al ontvangen hebt, en je wil toch afzien van de koop, dan kan je de bestelling retourneren. Kijk voor meer informatie bij Omruilen & Retour sturen op deze website.

Heeft Rebel & Rose al een betaling ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.