The free spirits who don't follow trends but set trends

Home > Klantenservice > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is kopen via internet veilig?

Rebel & Rose is aangesloten bij een aantal waarborg keurmerken voor internet verkopen. Hiermee conformeren wij ons aan met de voorwaarden van deze keurmerken die als doel hebben het beschermen van de klant.

Wij hechten waarde aan een tevreden klant. Daarnaast kunt u bij Rebel & Rose betalen via iDEAL, momenteel de veiligste en meest efficiënte manier om via internet te betalen.

Wat onderscheid Rebel & Rose?

Wij willen ons onderscheiden door mooie, unieke, kwalitatief goede armbanden aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service van doorslaggevend belang is voor het slagen van een onderneming op korte maar zeker ook op lange termijn. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om van u een tevreden klant te maken of u als tevreden klant te behouden.

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?

Nee dit kan helaas niet. Wij zijn geen winkel waar u langs kunt komen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen waardepapieren op ons bedrijfsadres.

Zit er garantie op de armbanden?

Op al onze armbanden zit 6 maanden garantie, tenzij anders aangegeven.

Kunt u ook op een postbus afleveren?

Wij leveren geen bestellingen af op een postbusadres. Wij raden u aan een afleveradres te gebruiken waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Indien u voor 14.00 uur besteld en uw bestelling op voorraad is versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag.

Deze leveringsperiode is indicatief en gebaseerd op leveringservaringen uit het verleden. Tevens is de leveringstijd afhankelijk van de voorradigheid van het bestelde artikel. Verzendingen vinden standaard plaats via PostNL. Ook wordt er in voorkomende gevallen gebruik gemaakt van pakketdiensten als GLS en DHL. Voor de kosten van spoedbestellingen gelieve contact met ons op te nemen.

Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Op het door u, bij de bestelling opgegeven e-mailadres, ontvangt u een aantal e-mails met informatie over de status van uw bestelling. In het eerste bericht wordt de ontvangst van uw bestelling bevestigd.De tweede e-mail ontvangt u wanneer de artikelen worden verzonden.

Via de tweede e-mail kunt u gemakkelijk uw verzendingen volgen door te klikken op de link in de e-mail. U wordt dan doorverwezen naar de site van PostNL, Track en Trace. Daar dient u de volgende gegevens in te voeren in het invoerscherm: 

  • Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode) 
  • Postcode van de geadresseerde 
  • Klik op 'Zoeken' 

Binnen enkele seconden ziet u precies waar uw zending zich op dat moment bevindt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Mocht het door u bestelde armband niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u binnen deze termijn de bestelling retour zenden. U dient de producten te retourneren met het retournummer van Rebel & Rose, welke per e-mail opgevraagd kan worden. Ook kan daar het retourneer adres opgevraagd worden. Elke retourzending zonder dit nummer zal door ons worden geweigerd.

Zorg ervoor dat het pakket verzekerd wordt verstuurd en voldoende is gefrankeerd. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de fout door ons is gemaakt. Dan worden de verzendkosten achteraf verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd! Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt en in de originele verpakking zitten zullen aan u gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen) worden. Speciale aanbiedingen vallen buiten bovengenoemde retourmogelijkheden. 

Het gekochte wordt met alle ontvangen bescheiden zoals verpakking, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing binnen 7 werkdagen teruggestuurd en het gekochte is geheel en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en onaangepast. e.e.a. ter beoordeling van Rebel & Rose.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, u kunt uw bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Rebel & Rose reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Betalen met iDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING Bank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.
Als u beschikt over internetbankieren bij een van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Nee er zijn geen kosten aan verbonden, alle klanten kunnen bij Rebel & Rose gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Wel kunt u uw bestelling achteraf annuleren. Het aankoopbedrag word dan teruggestort op uw rekening.

Creditcard ( VISA / Mastercard )

Het is bij ons ook mogelijk om via uw creditcard te betalen ( VISA / Mastercard ). Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde provider ( Multisafepay ). Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

U kunt bij ons GRATIS  met uw Creditcard ( VISA / Mastercard ) betalen.

MisterCash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden