Wat te doen bij annuleren of retourneren

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze al is verzonden, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Watch4Us reeds een betaling van jou heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, op het door jouw gebruikte rekening nummer terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Retourneren / bedenktijd:

Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie hierover, artikel 4 van onze algemene voorwaarden. Gebruik voor het retour zenden het Retourformulier ( zie onderaan deze pagina ) en stuur altijd ook de pakbon mee terug.

Terugsturen gehele of deel van de bestelling:

Gehele bestelling retourneren?

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je in dit geval terug te sturen naar het retouradres en gebruik hiervoor het Retourformulier ( zie onderaan deze pagina ) en stuur altijd ook de pakbon mee terug. Watch4Us zal bij goede ontvangst de gehele aankoopsom aan jou terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Deel van de bestelling retourneren?

Bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zal de aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling aan jou worden teruggestort.

Omruilen:

Is het artikel te groot, te klein, defect, of wil je toch liever een ander artikel? Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om het product om te ruilen. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Gebruik voor het retour zenden en omruilen het Retourformulier ( zie onderaan deze pagina ) en stuur altijd ook de pakbon mee terug.

- Omruilperiode tijdelijk verlengd -

We merken dat onze sieraden heel veel cadeau worden gegeven. En dan is het soms lastiger om de juiste maat te kiezen. Daarom verlengen we tijdelijk de omruilperiode voor aankopen via onze website.

Producten die zijn gekocht vanaf 23 november 2020 kunnen omgeruild worden tot 15 januari 2021.

Ondanks de beperkingen wensen we je hele fijne feestdagen!

 

Gebruik altijd het Retourformulier

Gebruik altijd het Retourformulier voor de retourzending ( zie onderaan deze pagina ) en stuur altijd ook de pakbon mee terug. 

Terugbetalingen

Let op: Terugbetalingen worden alleen gedaan naar het bankrekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Betalingen vanaf een creditcard worden teruggestort op de creditcard. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. We streven er naar om binnen 14 dagen de terugbetaling uit te voeren. 

Retouradres:

R&R
Postbus 10594
2501 HN Den Haag
Nederland

Download retourformulier

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden