🎁 Gratis Beanie vanaf € 59,-

Wat te doen bij annuleren of retourneren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd. Annuleer je de bestelling nadat deze al is verzonden, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Als Watch4Us al een betaling heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, op het door jouw gebruikte rekening nummer terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden in mindering gebracht.

Retourneren/bedenktijd:

Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Zie voor meer informatie hierover artikel 4 van onze algemene voorwaarden. Gebruik voor het retour zenden het Retourformulier (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug.

Terugsturen gehele of deel van de bestelling:

Gehele bestelling retourneren?

Als je de gehele bestelling wilt retourneren, stuur je deze compleet terug naar het retouradres. Gebruik hiervoor het Retourformulier (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug. Watch4Us zal bij goede ontvangst de gehele aankoopsom terugstorten. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening.

Deel van de bestelling retourneren?

Bij het retourneren van een deel van je bestelling storten we de aankoopsom van alleen dat deel van de bestelling aan jou terug.

Omruilen:

Is het artikel te groot, te klein, defect, of wil je toch liever een ander artikel? Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om het product om te ruilen. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Gebruik voor het retour  zenden en omruilen het Retourformulier (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug.

Gebruik altijd het Retourformulier

Gebruik altijd het Retourformulier voor de retourzending (zie onderaan deze pagina) en stuur altijd de pakbon mee terug. 

Terugbetalingen

Let op: Terugbetalingen worden alleen gedaan naar het bankrekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Betalingen vanaf een creditcard worden teruggestort op de creditcard. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. We streven ernaar om terugbetalingen binnen 14 dagen uit te voeren. 

Retouradres:

R&R
Attn Client Service
Juffrouw Idastraat 18-a
2513 BG Den Haag
The Netherlands

Download retourformulier

© Rebel & Rose alle rechten voorbehouden