❤️ Valentijnsactie: gratis luxe cadeauverpakking! 🎁

00
d
00
u
00
m
00
s

Betaalmogelijkheden

Je betaalt de bestelling aan Rebel & Rose B.V. en dat kan op meerdere manieren. 

iDEAL:

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

CreditCard:

Wij accepteren betalingen met VISA en Mastercard. Als je betaalt met een creditcard wordt het te betalen bedrag op jouw kaart gereserveerd en bij het verzenden van jouw bestelling afgeboekt. Houd bij betaling met een creditcard het kaartnummer, de vervaldatum, je naam (kaarthouder) en de controlecijfers bij de hand. Bij Visa en Mastercardcard zijn de 3 controle-cijfers op de achterkant van de creditcard te vinden.

Bancontact (voorheen Mr. Cash):

Klanten uit België kunnen met Bancontact betalen. Met Bancontact betaal je via je eigen bankomgeving.

 

Giropay:

Klanten uit Duitsland kunnen met Giropay betalen. Met Giropay betaal je via je eigen bankomgeving.

 

Sofort Banking:

Klanten uit België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland kunnen met Sofort Banking te betalen. Met SOFORT betaal je binnen je vertrouwde bankomgeving.

 

Je betaalgegevens zijn veilig

Je betaalgegevens en creditcardgegevens, zoals je creditcardnummer of de vervaldatum, gaan automatisch naar de betaalmeester, via een versleuteld en beveiligd systeem. Dit gebeurt zonder dat Rebel & Rose of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn de gegevens niet volledig zichtbaar. Bij een betaling met Visa of Mastercard, is er zelfs sprake van extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code). Je betaalgegevens zijn dus veilig.